Glutenfri laksewrap

ingredienser til 2 porsjoner:

pannekakerøre; (http://glutenfrie.blogg.no/1350645580_pannekaker_av_rismel.html)

2 store gulrøtter

2-3 vårløkstilker

4-5 shitakesopp, eventuelt champignon o.l

1 neve valnøtter

6 ss gresk eller tyrkisk yoghurt

1 lite hvitløksfedd

1/2 fersk korianderplante

4 laksefileter

2 ts finhakket ingefær

salt

pepper

malt koriander, malt ingefær og chilipulver (kan sløyfes)

smør til steking av laks, pannekaker og sopp

fremgangsmåte:

Lag pannekakerøre etter oppskrift, og la den stå og svelle en halvtimes tid før steking. Finhakk koriander og hvitløk og vend dette inn i yoghurten. Smak til med salt og pepper.

Bruk en ostehøvel eller potetskreller til å rive fine strimler av gulrtot. (OBS!! Vær forsiktig så du ikke kutter deg på fingrene) og kutt vårløken i tynne biter.

Krydre laksen med krydder og fersk ingefær. ,Vær raus!

Stek tynne pannekaker i smør, så tynne du klarer, da smaker de best!

Finhakk sopp og valnøtter og stek dette i en panne med smør. Tilslutt Steker du laksen med skinnsiden ned til den er gjennomstekt. Husk å skru ned til middels varme etter at den har fått en fin stekeskorpe, og legg deretter på lokk. Når fisken er gjennomstekt er den ferdig, og klar til å serveres.

Legg en pannekake på tallerkenen og legg på litt vårløk og gulrot. Ta på ønsket mengde dressing og strø soppen over. Dryss over litt Maldonsalt eller lignende.

Laksen legger du på helt til slutt, og wrapper pannekaken sammen med bunnen først, og så inn fra siden. Se bilder for ytterligere beskrivelse:)





Dette smakte kjempe godt, og er et sunt alternativ til pannekake med blåbær:):)

Lykke til!!

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

Glutenfrie

Glutenfrie

33, Oslo

Velkommen til min blogg- Glutenfrie. Alle oppskriftene er 100 % glutenfrie, og jeg håper du finner noe som faller i smak. Nøl ikke med å ta kontakt dersom det er noe du lurer på:) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits