Glutenfri pasta med aivarsaus, hot og godt!

Dette er en spicy pastarett som kan spises både varm og kald. Aivar er en spennende paprikasaus med en distinkt kanllrød farge. Dette er en av mine absolutt favorittretter, både som lunsj og som middagsrett. Retten er itillegg vegetarisk, noe som gir deg en kjøttfri dag;-p


ingredienser til 1 porsjon:

glutenfri spaghetti

10 sorte oliven uten sten (kalamata)

finhakket bladpersille

20 g valnøtter

1/4 del rødløk eller purre

3-4 søte cherrytomater

revet parmesan

4 ss aivarsaus

salt/pepper

fremgangsmåte:

Start med å kutte valnøttene i ganske finhakkede biter. Ha de i en tørr stekepanne og rist de lett. (De skal ikke bli brent). Dryss maldonsalt over og ta pannen til side. Kutt rødløk i fine biter og del cherrytomat og oliven i 2. Fnhakk bladepersille. Bland oliven, tomat og rødløk til en miks.  Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av pastavannet og ha den over i pannen hvor du ristet valnøttene. Rør inn aivarsausen slik at den blander seg godt med pastaen. Ca 3 ss per porsjon, bland deretter i de andre ingrediensene, bortsett fra bladpersille og parmesan. anrett på en tallerken og dryss persille, pepper og parmesan over. 

Lykke til!!

 

Én kommentar

Monica prøver

11.12.2012 kl.18:13

Det så og hørtes veldig godt ut! :)

Glutenfrie

11.12.2012 kl.18:20

Monica prøver: :-)

Skriv en ny kommentar

Glutenfrie

Glutenfrie

33, Oslo

Velkommen til min blogg- Glutenfrie. Alle oppskriftene er 100 % glutenfrie, og jeg håper du finner noe som faller i smak. Nøl ikke med å ta kontakt dersom det er noe du lurer på:) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits