Sjokoladefondant

ingredienser:

til 4 stykker

80 g smør

80 g sukker

100 g mørk sjokolade (f.eks Dronning sjokolade)

0,6 dl rismel

0,1 dl potetmel

3 egg

fremgangsmåte:

smelt smøret over vannbad og ha i sukker og sjokoladebiter. La alt smelte sammen til en seig masse. Rør inn siktet rismel og bland i ett og ett egg.

Fyll de smurte muffinsformene med sjokoladeblandingen. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter. Overflaten skal være stivnet. 

Hvelv fondantene forsiktig ut av formene og server på tallerken sammen med is og bær.

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

Glutenfrie

Glutenfrie

33, Oslo

Velkommen til min blogg- Glutenfrie. Alle oppskriftene er 100 % glutenfrie, og jeg håper du finner noe som faller i smak. Nøl ikke med å ta kontakt dersom det er noe du lurer på:) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits